Răzvan Lucescu, implicat într-un scandal uriaş! Patronul lui PAOK Salonic s-a enervat cumplit. Decizia radicală luată după înfrângerea cu FCSB

Răzvan Lucescu, implicat într-un scandal uriaş! Patronul lui PAOK Salonic s-a enervat cumplit. Decizia radicală luată după înfrângerea cu FCSB din grupa de Europa League. Campioana s-a impus în Grecia, scor 1-0.

Răzvan Lucescu are probleme mari la PAOK Salonic. Acestea s-au acutizat după înfrângerea contra celor de la FCSB.

Răzvan Lucescu, implicat într-un scandal uriaş!

Ivan Savvidis, patronul lui PAOK Salonic, a decis să-i amendeze pe fotbaliști, care au primit vestea a doua zi după meciul cu FCSB, notează gazzetta.gr. Sursa citată nu spune însă suma pe care trebuie să o plătească jucătorii lui Mircea Lucescu.

Jucătorii campioanei Greciei nu au fost penalizați financiar special pentru eșecul cu FCSB, ci pentru că echipa a ajuns la trei înfrângeri consecutive. Anterior meciului de pe teren propriu cu FCSB, PAOK mai pierduse cu Galatasaray, la debutul în faza ligii Europa League, și cu Aris, în derby-ul orașului Salonic.

După două etape disputate din faza ligii Europa League, PAOK și FCSB sunt, neașteptat, în situații diametral opuse. Echipa lui Răzvan Lucescu nu are niciun punct, în timp ce FCSB are șase puncte, pentru că a învins-o și pe RFS, și ocupă locul patru al ierarhiei.

Doar Lazio, Lyon, Tottenham și Anderlecht mai au maximum de puncte după două etape disputate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed