Darius Olaru, băgat în şedinţă! Ce i-a transmis Gigi Becali. Totul a devenit public

Darius Olaru, băgat în şedinţă! S-a aflat ce i-a transmis Gigi Becali. Totul a devenit public. FCSB a dat marea lovitură în Europa League. A obţinut a doua victorie consecutivă, 1-0, cu PAOK Salonic.

Gigi Becali a dezvăluit discuţia pe care a avut-o cu Darius Olaru. Căpitanul campioanei a fost eliminat în duelul din Europa League.

Darius Olaru, băgat în şedinţă!

Darius Olaru a fost băgat în şedinţă de către Gigi Becali. Latifundiarul din Piepra a avut o discuţie cu căpitanul său care a fost eliminat la Salonic, unde campioana României a câștigat cu 1-0.

Gigi Becali nu l-a certat pe Darius Olaru, nici măcar nu i-a reproșat eliminarea din minutul 55, ba chiar i-a spus ”bravo” și a continuat cu o serie de glume. ”Înainte de meci, i-am spus ‘Bă, dacă ai să pasezi, pentru ce?’… Exact asta a făcut, numai că acum a făcut-…

După meci, când l-am văzut, i-am zis ‘Bravo, bă, tu știi și când să iei roșu și când să iei galben, la tine e totul calculat, bă, băiatule. De unde știai că trebuie să iei roșu?’.

În glumă i-am spus, cu alte cuvinte, e bine că a luat roșu dacă s-a terminat 1-0. Mai ales că avem nevoie cu el cu Dinamo și cu Rapid”, a declarat Gigi Becali, a doua zi după PAOK – FCSB 0-1, la aeroport.

Clasamente oferite de Sofascore

Darius Olaru a luat două cartonașe galbene la Salonic, însă nici unul nu a fost primit pentru vreun fault. Primul cartonaș galben a fost încasat pentru proteste, în timp ce al doilea i-a fost arătat de arbitru pentru un henț intențional.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed