Pleacă David Popovici din România?! Planul secret al campionului român, devoalat. Ion Ţiriac a vrut să-l ducă în SUA

Pleacă David Popovici din România?! Planul secret al campionului român, devoalat. Ion Ţiriac a vrut să-l ducă în SUA. Campionul român a scris istorie la Jocurile Olimpice 2024, acolo unde a câştigat două medalii.

Acum, David Popovici a vorbit despre posibilitatea de a pleca din România. Magnatul Ion Ţiriac s-a gândit la mutare încă din 2022.

Pleacă David Popovici din România?!

Magnatul şi-a dorit să îl trimită pe David Popovici în Statele Unite, astfel încât sportivul să beneficieze de cele mai bune condiţii. Întrebat de ce a ales să rămână în România, David Popovici nu a stat pe gânduri. A spus că beneficiază de cele mai bune condiţii. Totuşi, nu exclude această variantă în viitor, conform digi24.ro.

„(De ce alegi să rămâi în ţară, ai putea face lucruri absolut oriunde în luma asta largă? De ce ai ales să rămâi în România?) Sunt destul de mult legat de ţara mea, pentru că aici am crescut, aici am rădăcinile.

De ce aleg să stau aici? E un motiv destul de simplu. Poate e schimbat puţin faţă de cel pe care îl aveam în urmă cu trei ani, când îmi doream să ajung să studiez în State, să concurez pentru universităţile lor, dar în continuare să concurez pentru România. Asta nu s-ar fi schimbat niciodată.

Am o echipă foarte bună aici. În primul rând relaţia pe care o am alături de antrenorul meu e de nepreţuit. De ce aş da ceva ce ştiu că funcţionează… chiar dacă la schimb voi primi cea mai importantă diplomă de studiu sau şansa să mă laud că am studiat la Stanford sau Princeton?

Nu se ştie niciodată, abia am împlinit 20 de ani, mă pot duce oricând. Numai că momentan simt că am o misiune mai importantă aici în România„, a declarat David Popovici, conform sursei citate.

Sportivul a cucerit medalia de aur în proba de 200 de metri liber de la Jocurile Olimpice 2024. În proba de 100 de metri liber, Popovici s-a clasat pe 3, cucerind bronzul. Pentru performanţa obţinută în capitala Franţei, fenomenul nataţiei româneşti a primit două limuzine electrice de lux de la Fundaţia Ion Ţiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed