Tricolorul ţintit de Marius Şumudică! Antrenorul de la Rapid a dezvăluit discuţia cu jucătorul. A fost dorit şi în trecut de Dan Şucu

Tricolorul ţintit de Marius Şumudică! Antrenorul de la Rapid a dezvăluit discuţia cu jucătorul. A fost dorit şi în trecut de Dan Şucu. Antrenorul giuleştenilor a vorbit despre posibilitatea ca Denis Drăguş să vină la Rapid.

Marius Şumudică se află în relaţii bune cu Denis Drăguş care tocmai s-a transferat la Trabzonspor. Asta după ce a impresionat la Gaziantep, dar nu-i merge bine la fosta campioană a Turciei.

Tricolorul ţintit de Marius Şumudică!

Tricolorului nu îi merge prea bine la noua echipă. Ar putea veni în Superliga, la Rapid, club pe care l-a refuzat acum mai bine de un an. Marius Șumudică a dezvăluit că a vorbit cu atacantul joi seară și că, dacă problemele vor continua pentru Denis Drăguș în străinătate, atacantul ia în calcul un transfer la Rapid, mai ales că cei doi au lucrat cu succes la Gaziantep.

”Drăguș a fost dorit de domnul Șucu înainte să îl iau eu la Gaziantep. Domnul Șucu a vrut să plătească o sumă foarte mare pentru a-l aduce.

Acum nu îi displace această idee, dar eu m-aș bucura să reușească acolo. Să nu fie nevoie să îl resuscitez eu a doua oară în carieră. Eu sper să rămână acolo.

Dacă se va întâmpla să nu fie într-o poziție bună și Trabzonspor să vrea să renunțe, noi îl așteptăm cu brațele deschise la Rapid. Aseară am vorbit cu el, iar el mi-a promis că nu ia nicio ofertă în calcul în afară de Rapid”, a declarat Marius Șumudică, la conferința de presă premergătoare meciului Rapidului cu FC Botoșani, care se joacă duminică, de la ora 18:15.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed