Probleme pentru Costel Gâlcă! Anunţul făcut de antrenorul lui CSU Craiova înaintea meciului. De ce se teme de meciul cu Oţelul / Video

Probleme pentru Costel Gâlcă! Anunţul făcut de antrenorul lui CSU Craiova înaintea meciului. S-a aflat de ce se teme de meciul cu Oţelul. După victoria lejeră cu Unirea Slobozia, craiovenii au un meci infernal.

Echipa lui Costel Gâlcă joacă în deplasare cu Oţelul, echipă neînvinsă în Superliga până acum.

Probleme pentru Costel Gâlcă!

CSU Craiova se bate cu Oţelul lui Dorinel Munteanu sâmbătă, de la ora 21:30, în Superliga. Înaintea partidei de la Galați, formația antrenată de Costel Gâlcă ocupă poziția a doua în clasament, cu 19 puncte, după ce în ultima etapă au câștigat cu Unirea Slobozia, scor 3-0.

Tehnicianul oltenilor a transmis că nu se va putea baza pe Elvir Koljic și Luis Paradela, în duelul cu Oțelul, pe care o vede o echipă agresivă. „Cunoaştem Oţelul Galaţi, e o echipă cu intensitate, cu agresivitate, care a jucat de la egal la egal toate meciurile şi şi-a impus acest joc. Şi în Giuleşti au fost foarte aproape să câştige.

Şi noi trebuie să fim la o anumită intensitate, să avem agresivitate ca echipă, să fim compacţi, să nu lăsăm spaţii. La fiecare meci ne creăm ocazii, dar îmi doresc să le şi finalizăm.

Paradela este în afara lotului, la fel și Elvir care are probleme la umăr. Sunt mici răceli și dureri la fiecare.

Era foarte important să câştigăm meciul cu Unirea Slobozia având în vedere că nu câştigasem de patru meciuri.

Mi-aş fi dorit să marcăm mult mai mult, dar până la urmă a fost o victorie, am câştigat cu 3-0, jucătorii au intrat foarte hotărâţi în meci”, a declarat Costel Gâlcă, la conferința de presă, de pe pagina oficială de Facebook a oltenilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed