Răzvan Lucescu face scandal! Cuvinte dure după înfrângerea cu FCSB. Ce l-a enervat pe antrenorul celor de la PAOK Salonic

Răzvan Lucescu face scandal! Cuvinte dure după înfrângerea cu FCSB. S-a aflat ce l-a enervat pe antrenorul celor de la PAOK Salonic. Tehnicianul campioanei din Grecia a răbufnit de faţă cu toată lumea.

Răzvan Lucescu şi-a ieşit din minţi după înfrângerea cu FCSB, din Europa League, scor 0-1. A spus ce probleme sunt în Superliga.

Răzvan Lucescu face scandal!

Răzvan Lucescu nu este de acord cu discuțiile și cu scandalurile care par a nu se mai termina în fotbalul de la noi. Mai mult, a numit-o, din nou, pe FCSB Steaua.

”De ce trebuie să discutați despre rivalitate? Mereu, în România, inventați războaie și dușmani. Mie nu-mi pasă dacă este o echipă românească, cine e FCSB, Dinamo, Rapid, Steaua.

Eu acum sunt în Grecia, la PAOK. De ce trebuie să creați voi ură mereu? Încerc să fiu echilibrat, calm, am vorbit mereu frumos despre toate echipele românești, despre români.

De ce trebuie să faceți asta? Nu înțeleg!

Încercați odată să fiți altfel, să gândiți pozitiv, să construiți ceva frumos. Mereu oferiți oamenilor din România numai lucruri negative și ură,

Băieți, treziți-vă!”, a spus Răzvan Lucescu, la conferința de presă.

Clasamente oferite de Sofascore

După primele două etape din Europa League, PAOK Salonic are probleme. După 1-3 cu Galatasaray, a pierdut şi cu FCSB, scor 0-1. Grecii ar putea rata calificarea în play-off-ul competiţiei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed