Se retrage David Popovici?! Anunţ surpriză al campionului român. De ce nu se gândeşte la Jocurile Olimpice 2028

Se retrage David Popovici?! Anunţ surpriză al campionului român. S-a aflat de ce nu se gândeşte la Jocurile Olimpice 2028. Sportivul nostru spune că are alte prorităţi după ce a câştigat două medalii la Paris.

David Popovici a câştigat aurul la proba de 100 de metri liber de la Jocurile Olimpice 2024. În proba regină, de 100 de metri a obţinut bronzul.

Se retrage David Popovici?!

David Popovici a vorbit despre implicarea sa în campania umanitară alături de Hope and Homes for Children România, dar și despre viitorul său. Sportivul vrea să strângă 115.000 de euro până pe 9 octombrie pentru 11 copii cu nevoi speciale. Şi-a donat echipamentul cu care a fost prezent pe podium la Paris, pentru ca aceștia să aibă o casă.

„Cred că e o dorință și o datorie a fiecăruia dintre noi să încerce să facă bine pe cât poate Mi-e jenă doar să înot, să câștig e important pentru mine, pentru copilul din mine, dar mi-e e jenă să fac doar asta”, a spus Popovici, conform digi24.ro.

Campionul olimpic de la Paris a vorbit despre despre participarea la Jocurile Olimpice de la Los Angeles. Nici nu se gândeşte de acum ce va face peste 4 ani. „Focusul meu în perioada aceasta e unul simplu: trebuie să învăț să mă relaxez, trebuie să învăț să am și eu o vacanță, trebuie să învăț să am un program de somn, poate nu chiar atât de strict. Trebuie să învăț să fiu și un om obișnuit, un om. Trebuie să învăț un pic, fiu copil, să mă cunosc pe mine.

Și asta încerc în aceste trei luni de vacanță pe care le am. Anul cu Jocurile Olimpice a fost unul tensionat din punct de vedere psihic, am nevoie de un cool-down. Am nevoie pur și simplu să învăț să trăiesc și obișnuit, nu într-o rutină atât de puternică la care mă voi întoarce în curând pentru că o iubesc și face parte din mine”, a subliniat sportivul, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed