Gest uluitor al lui Gigi Becali! Decizia luată după accidentarea lui Mihai Lixandru. Totul a devenit public

Gigi Becali a luat decizia în privința lui Mihai Lixandru. Latifundiarul din Pipera a decis cum îl va recompensa pe jucător pentru ajutorul pe care îl dă echipei. Accidentarea de la meciul cu PAOK a contribuit la acest lucru.

FCSB s-a impus în fașa lui PAOK Salonic cu scorul de 1-0 și, deși a câștigat pe o parte, a pierdut pe alta. Mihai Lixandru s-a accidentat grav, iar 6 luni va sta departe de teren.

Gest uluitor al lui Gigi Becali!

Gigi Becal vrea să își arate recunoștiința pentru Lixandru și a decis să îi mărească salariul cu 50%, astfel că, de acum înainte, va câștiga 1.200 de mii de euro lunar.

”Este o pierdere omenească, Lucescu (n.r.- Mircea Lucescu) a venit să îl vadă. I-a spus lui MM că a venit să îl vadă pe Lixandru, este o pierdere, dar nu stă FCSB în Lixandru. Noi nu mai jucăm în campionatul intern cu doi închizători, acum jucăm cu Tănase și Olaru.

Ca să îl încurajez m-am dus în sala de mese, l-am luat de gât. I-am zis lui MM: `Mâine îi măriți contractul lui Lixandru`. L-am făcut 12.000 (n.r.- de euro/pe lună), avea 7.000 sau 8.000 de euro, iar eu l-am făcut 12.000”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Mai mult de atât, Gigi Becali a oferit jucătorilor câte o primă de 3.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed