Dumitru Dragomir a dat verdictul! Cine se califcă în play-off-ul de Superliga. echipele importante care vor rămâne pe dinafara

Dumitru Dragomir a dat verdictul despre echipele care se vor duela pentru titlul de campioană a României. Fostul șef al Ligii a spus clar care sunt cele 6 echipe care vor accede în play-off-ul Superligii.

Până acum play-off-ul arată foarte deosebit de sezonele precedente. Clasamentul este condus de Universitatea Cluj, locul doi este ocupat de CSU Craiova, Oțelul Galați este pe locul trei, apoi celelalte trei locuri sunt ocupate de Petrolul, Dinamo și CFR Cluj.

Dumitru Dragomir a dat verdictul!

Dumitru Dragomir a analizat situația din clasamentul din Superliga și a dat verdictul.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este convins că, deși acum este pe locul 10, FCSB-ul va recupera și va prinde play-off-ul. Dragomir știe că majoritatea echipelor se vor concentra mai mult pe titlul din Superliga decât pe Cupa României.

„U Cluj și Oțelul Galați sigur! Universitatea Craiova, 3. CFR Cluj a 4-a. Dinamo pe 5 și FCSB pe 6. Rapid și Farul nu prind play–off-ul. Aici va fi bătaie între Dinamo și Rapid pentru locul 6.

Nimeni nu se bate pentru Cupa României. Sunt bani puțini și muncă multă. E cel mai ușor drum, cea mai ușor de luat!”, a declarat, la Fanatik, Dumitru Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed