‘Pe Rangers o bat din canapea’. Aroganţă uluitoare a lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a spus clar

Aroganţă uluitoare a lui Gigi Becali după victoria cu PAOK Salonic. Latifundiarul din Pipera își pregătește echipa pentru meciul de pe Ibrox, cu echipa lui Ianis Hagi, deși știe că totul va fi în favoarea FCSB-ului.

FCSB va juca cu Rangers pe 24 octombrie 2024, pe Ibrox. Meciul se va desfășura de la ora 22:00, ora României.

Aroganţă uluitoare a lui Gigi Becali

După ce a făcut 4-1 cu RFS și 1-0 cu PAOK Salonic, Gigi Becali este sigur că FCSB va reuși să bată Rangers fără probleme, fără să mai fie nevoit să facă deplasarea cu echipa. Îi va bate de acasă, de pe canapea.

”Nu mă duc în alte deplasări. M-au întrebat dacă merg în Scoția, dar nu merg. Ce să merg acolo, merg în erezie? Îi bat și fără să merg eu. Nu că putem, îi vom bate pe ăia, nu mai e nevoie să mă deplasez eu.

Stau în pat, îi dirijez din pat și îi voi bate, nu trebuie să mă mai deplasez. Aici a fost nevoie de deplasare, dar acolo nu mai e nevoie de deplasare, îi voi bate direct fără deplasare.

(n.r. – Și îl răzbunați și pe Ianis Hagi pentru toate mizeriile care i le-au făcut) Eee, lasă, ce? Omul are contract acolo, atâta timp cât îi dau banii asta e. Nu vreau să-l pun pe Ianis într-o… De pe canapea îi voi bate pe ei”, a declarat, la Fanatik, Gigi Becali.

Clasamente oferite de Sofascore

Totuși, dacă în UEL FCSB-ul este pe primul loc, campionatul intern a fost puțin neglijat de roș-albaștrii. După 11 etape, dintre care doar 10 disputate, sunt pe locul 10, cu 13 puncte acumulate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed