Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! Reacţie incredibilă după victoria cu PAOK Salonic. Mesajul transmis de oficialul de la FCSB

Mihai Stoica a reacționat la victoria roș-albaștior în fața campioanei Greciei din Europa League. Mesajul postat de managerul general al FCSB-ului la câteva ore de la finalul meciului cu Paok Salonic.

FCSB a terminat cu scorul de 1-0 în fața lui PAOK. Deși au rămas în 10 oameni după eliminarea lui Darius Olaru, roș-albaștri s-au apărat perfect și au reușit victoria care i-a urcat pe locul 4 în clasament.

Mihai Stoica nu s-a mai abţinut!

În dimineața zilei de vineri, Mihai Stoica a postat un mesaj, controversat, pe pagina sa de Facebook.

Încă nu se știe dacă MM a încurcat competițiile sau face referire la faptul că, deși au fost campioane în sezonul 2023/2024, și s-au calificat în Champions League, ambele echipe eliminate din preliminariile UCL și s-au calificat automat în UEFA Europa League.

Totuși mesajul transmis de MM pe Facebook este următorul: „După mulți ani, am câștigat primul meci în Champions League”.

FCSB a reușit să înregistreze două victorii consecutive în Europa League. Ceea ce face ca echipa să fie pe locul 4 în clasament, la egalitate de puncte cu primele trei clasate, Lazio, Lyon și Tottenham.

Însă, prima clasată, Lazio, are un golaveraj de 7:1, în timp ce locul 2, Lyon are un golaveraj de 6:1, iar Tottenham și FCSB sunt la egalitate, 5:1.

Clasamente oferite de Sofascore

 

Următorul meci al roș-albaștrilor este cu Rangers, tot în deplasare, pe 24 octombrie, de la ora 22:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed