Fiica lui Elias Charalambous nu s-a mai abţinut! Reacţie fabuloasă după victoria celor de la FCSB. Imaginile virale care au încins internetul / Foto

A apărut reacția fiicei lui Elias Charalambous, după PAOK-FCSB, 0-1! Victoria celor de la FCSB a adus bucurie pentru suporterii roș-albaștrii, dar în special familiilor membrilor echipei. Imaginile virale au încins internetul.

Fiica lui Elias Charalambous este mereu alături de tatăl său și îl susține. După victoria din UEFA Europa League, Andriana a postat câteva imagini emoționante din timpul partidei. Aceasta s-a bucurat alături de fratele ei în tribunele arenei din Salonic.

Reacție fabuloasă a fiicei lui Elias Charalambous!

Andriana Charalambous a fost prezentă pe „Toumba”, acolo unde campioana României a reuşit să învingă echipa antrenată de Răzvan Lucescu. Fiica tehnicianului cipriot a văzut din tribună meciul FCSB-ului. A sărbătorit alături de fratele ei victoria care este una uriaşă pentru roş-albaştrii. La final, amândoi şi-au aşteptat tatăl pentru a se bucura împreună.

Andriana a postat, pe Insta Story, mai multe imagini din timpul meciului. A distribuit şi o fotografie cu Charalambous, de pe contul oficial al FCSB-ului.

Fiica antrenorului echipei lui Gigi Becali a avut o reacţie emoţionantă. A folosit un emoji care reprezenta o inimă roşie. Andriana Charalambous este mereu alături de tatăl ei. Tânăra a făcut senzaţie şi la petrecerea de titlu a FCSB-ului.

De când este antrenor la FCSB, Elias a dat un adevărat „tun” financiar. Câştigarea titlului în România şi calificarea în grupa Europa League i-au adus nu mai puțin de 200.000 de euro.

Charalambous a dat verdictul despre Răzvan Lucescu, după PAOK – FCSB 0-1

După meci, jurnaliștii eleni l-au intervievat pe Charalambous, fostul jucător de la PAOK. Cipriotul a jucat pentru echipa din Salonic în 2006, atunci când Rapidul lui Lucescu o învingea cu 1-0 pe PAOK, în Giuleşti.

„Știam de la început că va fi un meci dificil. Aș vrea să-mi felicit jucătorii pentru efortul uriaș pe care l-au depus. Știam ce dificultăți ne așteaptă, dar am rămas concentrați, în ciuda ghinionului, accidentărilor și cartonașului roșu. Am reușit să ținem de rezultat și să câștigăm cele 3 puncte.

Azi, am fost disciplinați și concentrați și asta a făcut diferența. PAOK e o echipă de calitate, au fost momente în care au pus o presiune mare pe noi și sunt sigur că mai au multe de demonstrat. Lucescu e un antrenor excelent, PAOK își va reveni și va juca mai bine. Îl apreciez extrem de mult pe Lucescu și am învățat multe de la el”, a mărturisit după meci, Charalambous, conform gazzetta.gr.

Pentru FCSB, partida contra celor de la PAOK, a fost una dramatică. Roș-albaștrii au fost nevoiți să joace cu un om în minus o perioadă lungă din meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed