Gigi Becali a ‘spart banca’! Suma uriaşă pe care tocmai a câştigat-o. Tun după tun dat în Europa League

Gigi Becali a câștigat o sumă împortantă după victoria cu PAOK Salonic. Participarea în grupele europene i-a adus patronului milioane de euro, și acest lucru nu se oprește aici. Cât mai poate câștiga până la final.

FCSB s-a impus în fața echipei lui Răzvan Lucescu cu scorul de 1-0, și a făcut ca FCSB-ul să urce pe locul 4 în clasamentul Europei League.

Gigi Becali a ‘spart banca’! Suma uriaşă pe care tocmai a câştigat-o

Pentru calificarea în grupele Europa League, FCSB a încasat 4,3 milioane de euro, iar după meciul cu PAOK Salonic, la fel și după cel cu RFS, roș-albaștrii au încasat câte 450 de mii de euro, în total 900 de mii de euro.

FCSB mai are de jucat încă 6 partide, iar în funcție de locul ocupat în grupă va mai încasa încă o sumă de bani.

Prima clasată a grupei va avea un premiu de 2,7 milioane de euro, iar suma va scădea din 75.000 în 75.000 de euro pentru următoarele locuri ale clasamentului.

Locul 10 va încasa 1,95 milioane de euro de la UEFA, plus suma obțnută după fiecare victorie și egal din cele 8 meciuri ale grupei.

Totuși, pentru primele 8 echipe din clasamentul general, UEFA va acorda încă 600.000 de euro și câte 300.000 de euro pentru echipele aflate pe locurile 9-16.

Clasamente oferite de Sofascore

Următorul meci al FCSB-ului, din grupa Europa league, este cu Rangers, pe 24 octombrie. Meciul se va juca pe stadionul Ibrox, din Glasgow, de la ora 22:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed