Probleme mari pentru Elias Charalambous! Victoria cu PAOK Salonic, plătită scump. Situaţie foarte gravă la FCSB

Elias Charalambous se află într-o situație fără gravă după victoria înregistrată în Europa League. Mihai Lixandru este accidentat, iar FCSB-ul rămâne vără variante în centrul defensiv.

Mihai Lixandru s-a accidentat grav la meciul de joi seara cu PAOK Salonic, iar după spusele lui Gigi Becali acesta va lipsi 6 luni.

Probleme mari pentru Elias Charalambous!

FCSB va juca duminică, în campionatul intern, cu Gloria Buzău, iar Siyabonga Ngezana este accidentat, în timp ce Joyskim Dawa și Mihai popescu sunt suspendați.

Astfel că, singura soluție pentru centrul defensivei este Vlad Chiricheș, însă Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că nu mai vrea să îl folosească pe jucător.

Lângă Chiricheș ar putea trece Risto Radunovic sau Valentin Crețu, deoarece petru cei doi există rezerve, Panțîru, respectiv Alexandru Pantea.

„Îmi e și jenă că o spun, că a ajuns în situația asta, fost căpitan la națională, dar îl voi scoate pe Chiricheș de pe lista pentru campionat. Nu am ce să îi mai fac, dar gata. Se vede clar că nu mai poate și nu vreau să tremur în fața televizorului când el are mingea la picior.

Nu vreau să mă bată Rotaru, Șucu sau Varga din cauza lui Chiricheș. Îl voi mai ține la FCSB doar pe lista pentru meciurile astea din cupele europene”, declara Gigi Becali, pe 3 septembrie.

Partida dintre FCSB și Gloria Buzău se va juca duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed