Adrian Mititelu, aproape de a da lovitura! Jucătorul său are cale liberă spre FCSB. Anunţ de ultimă oră despre atacant

Adrian Mititelu, aproape de a da lovitura pe piața transferurilor. Jucătorul său are cale liberă spre FCSB. Atacantul a refuzat oferta din partea campioanei României și a anunțat că vrea să evolueze pentru o echipă din străinătate.

Gigi Becali și l-a dorit la FCSB pe Vladislav Blănuță, jucătorul care îi aparține lui Adrian Mititelu. Patronul de la FCU Craiova a dezvăluit că a acceptat oferta de 1,3 milioane de euro a latifundiarului din Pipera. Atacantul a refuzat să meargă la FCSB.

Adrian Mititelu aproape de a da lovitura!

În perioada de mercato a verii, Gigi Becali a plătit nu mai puțin de două milioane de euro în schimbul lui Daniel Bîrligea de la CFR Cluj. Patronul FCSB-ului l-a dorit și pe Vladislav Blănuță.

Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova echipă de care aparține Blănuță, a dezvăluit că a acceptat oferta de 1,3 milioane de euro din partea omologului său de la FCSB. Problema a fost la atacant, care a refuzat să meargă la campioana României.

Vladislav Blănuță a fost luat împrumut de ”U Cluj” pentru acest sezon, iar atacantul a înscris de 4 ori în 11 meciuri. Formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău nu are o opțiune de cumpărare pentru atacant.

Radu Constantea, președintele lui ”U” Cluj, a confirmat acest lucru, iar vestea ar fi una bună pentru FCSB, în cazul în care Gigi Becali va mai face o propunere pentru Blănuță.

”Este împrumutat un sezon, cu anumite clauze. Nu avem opțiune de a-l cumpăra la finalul sezonului”, a spus Constantea, potrivit iamsport.ro.

Mititelu a dezvăluit!

”Blănuță a refuzat oferta FCSB acum două săptămâni. Acceptasem 1,3 milioane de euro. M-am rugat de el două zile, dar nu a vrut. A zis că vrea afară. L-au sunat și cei de la Steaua (n.r.- FCSB), toți s-au rugat de el. A zis că se simte bine la Cluj, că va face treabă acolo.

Eu știu că sunt mai multe cluburi care îl vor, am primit întrebări din Cehia, dar nu oferte concrete. Mi-a oferit cineva din Cehia 700.000 de euro, dar am zis că mă ia la mișto. Apoi un club din Ungaria două milioane, dar cu opțiune, 1 an împrumut și abia apoi transfer definitiv.

Au mai fost vorbe că un club din Rusia ar da 1 milion și jumătate, doar că ar da un milion acum și 500.000 nu știu când, dar am o repulsie față de ruși. Nu cred că ar fi vrut nici el acolo”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit Sport Total FM.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed