Probleme mari pentru Elias Charalambous! A sărit să-şi apere familia. Ce s-a întâmplat după victoria cu PAOK Salonic

Probleme mari pentru antrenorul de la FCSB, Elias Charalambous! După victoria de la Salonic, cu PAOK, tehnicianul a sărit să-şi apere familia. Fanii grecilor au înconjurat loja VIP, unde se aflau suporterii români, lucru care a provocat panică.

Imediat după finalul partidei, au avut loc incidente la tribuna VIP a stadionului Toumba din Salonic. Suporterii români au fost înconjurați de fani greci. Elias Charalambous nu a stat pe gânduri și a sărit să își apere familia care se afla în acea zonă.

Probleme pentru Elias Charalambous!

La finalul meciului PAOK – FCSB, scor 0-1, suporterii FCSB de la tribuna VIP au avut probleme. Românii au fost înconjurați de fanii greci, nervoși în urma rezultatului înregistrat de echipa pregătită de Răzvan Lucescu. S-a creat o adevărată panică și a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine. Situația delicată l-a alarmat și pe Charalambous. Antrenorul cipriot a intervenit imediat, conform fanatik.ro.

FCSB a rezistat miraculos la Salonic și a câștigat partida, scor 1-0. Roș-albaștrii au două victorii în primele două meciuri în grupa de Europa League și speră la calificarea în primăvara europeană.

Chalarambous a urcat în tribună ca să se asigure că familia sa este în afara oricărui pericol. Antrenorul și-a luat copiii și a coborât împreună cu ei de la tribună. După aproximativ 15 minute, apele s-au liniștit și nu mai erau semne de îngrijorare în ceea ce privește securitatea suporterilor veniți din România.

Clasamente oferite de Sofascore

La declarații în fața presei, antrenorul campioanei a refuzat să discute despre aceste incidente. “Suntem aici să vorbim despre fotbal, nu despre altceva”, a spus Charalambous.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed