Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Decizia de ultimă oră luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea duelului cu Dorinel Munteanu

Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Decizia de ultimă oră luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea duelului cu Dorinel Munteanu. Urmează un meci crucial pentru ambele echipe.

Costel Gâlcă are parte de un meci infernal în această etapă de Superliga. Joacă împotriva Oţelului lui Dorinel Munteanu, echipă neînvinsă până acum în campionat.

Vestea momentului pentru Costel Gâlcă!

Cu o zi înaintea meciului, omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras, a făcut publice brigăzile care vor conduce cele trei partide. Robert Avram, Bogdan Dumitrache şi Istvan Kovacs vor conduce la centru partidele care se vor disputa, sâmbătă, în etapa a 12-a de Superliga.

Ziua este deschisă de duelul dintre nou promovata, Unirea Slobozia şi actualul lider din Superliga, U Cluj. Formaţia lui Adrian Mihalcea vine după înfrângerea categorică în faţa celor de la CSU Craiova. De partea cealaltă, şepcile roşii au pierdut la Iaşi şi speră să îşi revină în disputa de la Clinceni.

Brigăzile complete de la cele trei partide:

Unirea Slobozia – Universitatea Cluj, ora 16.45

Arbitri: Robert Avram – Romică Bîrdeş, George Bogdan Duţă – Cristian Moldoveanu

Arbitri VAR: Radu Petrescu, Lucian Rusandu

Observator: Nicolae Marodin

Apoi, urmează duelul dintre echipa lui Dan Petrescu, CFR Cluj şi Poli Iaşi. Moldovenii vin după o mare victorie, cu U Cluj. În acelaşi timp, echipa din Gruia pare în pierdere de turaţie în campionat.

CFR Cluj – Politehnica Iaşi, ora 19.00

Arbitri: Bogdan Dumitrache – Mircea Orbuleţ, Ionuţ Traian Neacşu – Ovidiu Robu

Arbitri VAR: Viorel Nicuşor Flueran, Rareş George Vidican

Observator: Zoltan Szekely

Oţelul Galaţi – CSU Craiova, ora 21.30

Arbitri: Istvan Kovacs – Mihai Marius Marica, George Florin Neacşu – Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Andrei Florin Chivulete, Claudiu Marcu

Observator: Cristina Babadac

Ziua se încheie cu marele meci dintre echipa lui Costel Gâlcă şi cea a lui Dorinel Munteanu. CSU Craiova şi Oţelul caută victoria pentru a se apropia de liderul surpriză, U Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed