Elias Charalambous a primit ordin! Ce este obligată să facă FCSB în grupa de Europa League: ‘Visăm la primele 8’ + Suma uriaşă câştigată de Gigi Becali

Elias Charalambous a primit ordin! S-a aflat ce este obligată să facă FCSB în grupa de Europa League. După 1-0 cu PAOK Salonic pe terenul echipei lui Răzvan Lucescu, campioana are 6 puncte după două meciuri.

Elias Charalambous a primit ordin de la Gigi Becali. Trebuie să o califice pe FCSB în primele 8 echipe din grupa de Europa League.

Elias Charalambous a primit ordin!

Gigi Becali a spus clar. Obiectivul uriaş al celor de la FCSB după victoria uriaşă de pe terenul celor de la PAOK Salonic. „Normal că visăm. Visăm la primele 8. E bine şi pe locurile 3-4. Asta e important 6 puncte”, a spus Gigi Becali, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Clasamente oferite de Sofascore

Gigi Becali a făcut socotelile în direct. A câştigat doar din premiile în bani aproape un milion de euro. Mai mult, l-a lăudat şi pe Daniel Bîrligea pentru prestaţia pe care a avut-o. „900.000 de mii câştigaţi din victorii. Bîrligea şi-a scos banii. O să joace şi în campionat, o să joace şi cu Buzău”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed