Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! A decis cine va juca în campionat: ‘O să schimbăm 6-7 jucători’ + Aroganţă la adresa celor de la PAOK Salonic

Gigi Becali a dat deja verdictul pentru primul 11 de la meciul din campionat. Latifundiarul din Pipera este nemaipomenit de fericit că a reușit să bată PAOK Salonic în doar 10 oameni pe teren.

FCSB s-a impus cu scorul de 1-0 în fața echipei lui Răzvan Lucescu, după ce Daniel Bîrligea a trimis în poartă mingea primită de la Darius Olaru.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

La fel cum a făcut schimbările la pauză, Gigi Becali a decis și cine va juca la meciul din campionat. Deoarece Mihai Lixandru s-a accidentat foarte grav, și este posibil să stea departe de teren timp de 6 luni, patronul nu se plânge de soluții.

„O să facem rotaţie. Avem şi Ştefănescu, şi cei care au jucat o repriză. O să schimbăm 6-7 jucători. David Miculescu a câştigat dueluri, Băluţă nu a câştigat dueluri. Este mare victorie pentru noi, pentru români. Am învins PAOK Salonic! I-am spulberat în 10 oameni. Dacă îi baţi în 10 oameni îi spulberi”, a declarat, în direct la Digi Sport TV, Gigi Becali.

Clasamente oferite de Sofascore

După victoria obținută, FCSB este pe locul 4 în clasamentul european.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed