Gigi Becali s-a dezlănţuit! Anunţul nopţii după victoria cu PAOK Salonic: ‘Ferguson e mai puternic ca Răzvan Lucescu’ + Ce jucători a lăudat în direct

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Anunţul nopţii după victoria cu PAOK Salonic. FCSB a dat lovitura acasă la Răzvan Lucescu. S-a impus cu 1-0, deşi a jucat în 10 oameni din minutul 55, după eliminarea lui Darius Olaru.

Gigi Becali a spus clar. I-a plăcut toată echipa. De data aceasta nu a mai criticat niciun jucător de la FCSB.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

„Nu mai sperai decât în dumnezeu să facă o minune şi lupta băieţilor. am jucat 40 de minute cu un om în minus. Au avut ocazii, dar nu exotraordinare. au avut bara aia. Ăsta e cel mai mare rezultat. Am rezistat şi 10 minute de prelungiri. Cu Olaru în teren poate ne egalau. A vrut să arate Dumnezeu că şi în 10 îmi va da victoria. Am bătut ca să demonstrăm că Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu. A fost totul perfect”, a spus Gigi Becali, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Clasamente oferite de Sofascore

Mai mult, latifundiarul din Pipera a vorbit şi despre schimbările făcute. Spune că i-a fost teamă doar după eliminarea lui Darius Olaru. „Schimbările făcute au fost pentru putere. Miculescu a câştigat toate duelurile. S-a întâmplat cu Lixandru, dar oricum intra Edjouma. Nu am avut nicio teamă. Niciodată în viaţa mea nu am avut o aşa convingere. După roşul lui Olaru îmi era teamă”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed