Darius Olaru l-a făcut praf pe arbitru! Cuvinte dure după eliminarea de la Salonic: ‘A inventat acel roșu’ + Ce i-a cerut lui Gigi Becali

Darius Olaru l-a făcut praf pe arbitru. Căpitanul celor de la FCSB a văzut al doilea galben pentu un gest stupid, și a fost trimis la vestiare în repriza a doua.

FCSB a câștigat meciul cu PAOK, scor 1-0, din etapa secundă în Europa League. Campioana României este pe locul 4 în clasament, după ce a fost pe 2.

Darius Olaru l-a făcut praf pe arbitru

„O seară nebună. Ne bucurăm ca am câștigat trei puncte mari în deplasare cu o echipă bună. Cu un om in minus atâtea minute.

Arbitrul a inventat cartonașul rosu. Am condus mingea 30, 40 de metri cu om în spate, m-a împins, cand am jucat am luat galben. Foarte ușor. Și la primul la fel.

Îmi pare rău, dar mă bucur că au făcut colegii o treabă bună. Trei puncte mari, cu mine, fără mine.

Lix e cea mai mare pierdere. Sper că nu s-a accidentat, dar din ce am văzut e grav. Ne pare rău. 

Nu am privit finalul. Am stat în vestiar 35 de minute și m-am rugat să fie bine. 

(n.r despre Gigi Becali) A fost o motivați în plus. Vrem să fie lângă noi. Prezența lui ne motivează. Ne face plăcere să fim alături de noi. 

(n.r. despre Mircea Lucescu) Cum am zis, e o competiție europeană, aici ne arătăm nivelul. Suntem la un nivel bun. Vom merge acolo și vom arăta că avem calitate”, a declarat Darius Olaru la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed