Revenirea lui Ianis Hagi, învăluită în mister! Antrenorul lui Rangers a evitat răspunsul. Tricolorul ar putea juca la următorul meci din campionat

Ianis Hagi a revenit în sfârșit la Rangers, însă antrenorul echipei refuză să vorbească despre motivul pentru care clubul a luat decizia de a-l reprimi. Nu a răspuns la nici o întrebare adresată.

Ianis Hagi a revenit la prima echipă și a început deja antrenamentele, astfel că sunt șanse să joace duminică, la meciul cu St Johnstone din campionatul intern.

Revenirea lui Ianis Hagi, învăluită în mister!

În cadrul unei conferințe de presă, Philippe Clement a vorbit despre Ianis Hagi, dar a refuzat să răspundă la întrebările despre motivul reprimirii acestuia.

„Te-ai implicat personal pentru ca ambele părți să găsească o soluție?”, Clement a evitat întrebarea.

Din cauză că doi jucători ofensivi s-au accidentat, Ianis Hagi a fost singura soluție pentru club, de aceea jurnaliști l-au întrebat pe antrenor dacă: „Te-ai implicat personal pentru ca ambele părți să găsească o soluție?”.

„Nu vreau să răspund la asta, sunt probleme de bucătărie internă”, a spus tehnicianul, conform Irish News.

„A fost o problemă legată de contract apărută încă de când eu nu eram aici, iar acum s-a rezolvat. Ambele părți, clubul și Hagi, au ajuns la un numitor comun. Evident că sunt fericit că am scăpat de o situație pe care nu mi-o doream.

Încă nu este o opțiune, mai are de lucrat, dar cu cât ai mai mulți jucători care pot face diferența pentru echipă, cu atât mai bine pentru antrenor.

S-a comportat bine în tot acest timp și am ținut legătura. N-a fost niciodată o problemă între noi. Am dat nas în nas de multe ori în clădire, a făcut tot ce te aștepți să facă un jucător profesionist.

În situații de genul ăsta nu se întâmplă mereu așa, dar el a fost un exemplu în acest sens, cu siguranță. Vom vedea zilele, săptămânile următoare, cum se prezintă. E despre a lupta pentru un loc în echipă. Cum e pentru el e și pentru ceilalți”, a mai spus Clement.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed