Andrei Nicolescu a dat verdictul! Dezvăluiri despre cel mai vânat jucător din Superliga. De ce nu va ajunge sub comanda lui Zeljko Kopic

Andrei Nicolescu a vorbit despre cel mai vânat jucător din Superliga. Administratorul special al clubului Dinamo a explicat de ce Mihnea Rădulescu nu va ajunge sub comanda lui Zeljko Kopic.

Dinamo este pe locul 5, cu 17 puncte în Superliga. În etapa viitoare va juca împotriva celor de la Farul, vineri, de la ora 21.00.

Andrei Nicolescu, dezvăluiri despre cel mai vânat jucător din Superliga

Mihnea Rădulescu puștiul de la Petrolul Ploiești a intrat în atenția mai multor cluburi. A jucat nouă meciuri pentru prahoveni și a marcat 4 goluri. În acest moment, cota sa de piață este de 300.000 de euro.

Andrei Nicolescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia, da spune că nu va ajunge la Dinamo. Acesta spune că deocamdată prioritare sunt alte transferuri.

„Nu suntem în subiectul ăsta. Eu doar am spus că este un jucător interesant (n.r. Mihnea Rădulescu), pur și simplu. Nu am făcut nicio ofertă, nu suntem în nicio negociere. Nu suntem în subiectul ăsta”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit iamsport.

Zeljko Kopic le-a cerut șefilor să mai aducă jucători, iar Nicolescu anunță că se fac eforturi în acest sens.

„Dacă nu a apărut nimic înseamnă că nu am rezolvat”, a mai spus administratorul special al „câinilor”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed