Revine Ianis Hagi în Superliga?! Scenariu bombă lansat de scoțieni. S-a aflat imediat după ce a fost reprimit la prima echipă

O ipoteză incredibilă a fost lansată de scoțieni după ce Ianis Hagi a fost chemat la prima echipă a lui Ranges. Jurnaliștii scoțieni au dezvăluit că internaționalul român ar putea ajunge în Superliga.

Tricolorul a făcut primul antrenament sub comanda lui Philippe Clement pe 1 octombrie. Clubul a publicat imediat mai multe fotografii și un mesaj. 

Scenariu bombă lansat de scoțieni. Ianis Hagi în Superliga?

Ianis Hagi a revenit în vară la Rangers după ce împrumutul în Spania a expirat. A fost trimis la echipa a doua aproape două luni. După negocieri purtate între fotbalist și club, acesta a fost chemat la prima echipă.

Philippe Clement a declarat că deocamdată acesta nu este pregătit și că mai are de lucrat. Imediat, jurnaliștii scoțieni au lansat un scenariu incredibil. În iarnă, Hagi ar putea ajunge la FCSB, echipa care l-a dorit și în această vară.

Philippe Clement, despre tricolor

„A fost o problemă legată de contract apărută încă de când eu nu eram aici, iar acum s-a rezolvat. Ambele părți, clubul și Hagi, au ajuns la un numitor comun. Evident că sunt fericit că am scăpat de o situație pe care nu mi-o doream.

Încă nu este o opțiune, mai are de lucrat, dar cu cât ai mai mulți jucători care pot face diferența pentru echipă, cu atât mai bine pentru antrenor.

S-a comportat bine în tot acest timp și am ținut legătura, deci n-a fost niciodată o problemă între noi. Am dat nas în nas de multe ori în clădire, a făcut tot ce te aștepți să facă un jucător profesionist.

În situații de genul ăsta nu se întâmplă mereu așa, dar el a fost un exemplu în acest sens, cu siguranță. Vom vedea zilele, săptămânile următoare, cum se prezintă. E despre a lupta pentru un loc în echipă. Cum e pentru el e și pentru ceilalți”, a spus Clement, potrivit Irish News.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed