‘A fost brutal’. Cuvinte dure ale americanilor după eliminarea Simonei Halep. De ce n-a avut nicio şansă românca

Jurnaliștii americani explică de ce Simona Halep nu a reușit să câștige al doilea meci jucat la Hong Kong.

Fostul lider mondial a învins-o miercuri pe Arina Rodionova în turul 1, dar joi, Anna Blinkova a eliminat-o rapid. Americanii au avut un verdict dur.

Cuvinte dure ale americanilor după eliminarea Simonei Halep

Simona Halep câștiga ieri primul meci după mai bine de doi ani. Astăzi însă, lucruile nu au mai mers bine pentru ea. Anna Blinkova a învins-o fără probleme scor  6-2, 6-1. Jurnaliștii americani spun că cel mai probabil, oboseala și-a spus cuvântul. De asemenea, subliniază că revenirea după o astfel de perioadă este complicată.

„Simona Halep a fost anihilată la doar o zi după ce a obținut o victorie specială. Halep a suferit o înfrângere brutală în optimile turneului WTA 125 de la Hong Kong, la doar o zi după ce a obținut prima sa victorie în mai bine de doi ani. Miercuri, fostul lider mondial a depășit-o pe Arina Rodionova cu 6-2, 4-6, 6-4 și a bifat prima sa victorie după revenirea în tenis, în urma suspendării de dopaj. Azi, dubla campioană de Grand Slam a revenit în acțiune, dar nu a mers bine deloc, Anna Blinkova a dezmembrat-o, scor 2-6, 1-6”, au scris cei de la Tennis World USA.

„Și-a surprins fanii săptămâna trecută”

„Halep a fost probabil obosită, după ce nu a jucat o perioadă îndelungată. După ce a revenit în luna martie, jucătoarea de 33 de ani și-a făcut apariția doar în două turnee. Înainte de a lua o pauză pentru a-și trata accidentarea la genunchi.

După ce nu a mai jucat din mai, și-a surprins fanii săptămâna trecută. Atunci când a anunțat că va juca la Hong Kong. Primul meci al lui Halep a durat peste două ore și probabil și-a lăsat amprenta asupra corpului ei, lucru care s-a văzut în rezultatul obținut împotriva lui Blinkova”, au completat americanii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed