Simona Halep rupe tăcerea! Prima reacţie a româncei după eliminarea din turneu. Mesaj pentru fani / Foto

Simona Halep rupe tăcerea! Prima reacţie a româncei după eliminarea din turneu. Mesaj pentru fani. Fostul lider mondial WTA a ratat calificarea în sferturile turneului asiatic. Nu a avut nicio şansă cu Anna Blinkova.

Simona Halep a pierdut duelul din turul secund al turneului WTA 125 de la Hong Kong. A fost 6-2, 6-1 pentru rusoaică.

Simona Halep rupe tăcerea!

După victoria entuziasmantă din primul tur cu Arina Rodionova, Simona Halep a pierdut în faţa unei jucătoare din Rusia. Pentru prima oară după mai bine de doi ani, Simona a evoluat în zile consecutive de concurs. Acest lucru pare că şi-a spus cuvântul, dar dubla câştigătoare de Grand Slam este conştientă de asta.

La scurt timp după înfrângerea cu Blinkova, Halep a oferit o scurtă reacţie pe contul său de Instagram. „Revenirile nu sunt niciodată ușoare. Hong Kong, mulțumesc pentru primirea călduroasă”, a scris Simona Halep, pe contul său de Instagram.

Halep va reveni pe teren, tot la Hong Kong, dar la un turneu mai important. Este vorba despre unul de 250 de puncte. Turneul respectiv va avea loc în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

În urma victoriei din primul tur cu Rodionova, fostul lider mondial WTA a acumulat 26 de puncte şi se află pe locul 879 în clasamentul WTA LIVE, urcând de pe locul 1130.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed