Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Decizie de ultimă oră a patronului de la FCSB. Cu cine îi atacă pe cei de la PAOK Salonic

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Decizie de ultimă oră a patronului de la FCSB. S-a aflat cu cine îi atacă pe cei de la PAOK Salonic. Latifundiarul din Pipera a dat ordin, iar antrenorul cipriot s-a conformat.

Gigi Becali a luat o decizie de ultimă oră. Vlad Chiricheş va fi înlocuit în primul 11 de Mihai Popescu.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Gigi Becali a decis să lase pe bancă un jucător care a fost titular în ultimele două meciuri. FCSB va avea un duel infernal cu PAOK Salonic , în a doua etapă a grupei de Europa League.

Becali s-a decis în privința echipei de start și îl va lăsa pe banca de rezerve pe Vlad Chiricheș, conform fanatik.ro. Experimentatul fundaș al campioanei va fi înlocuit în primul 11 de Mihai Popescu, cel care a lipsit de la duelul cu Sepsi, din campionat, din cauza suspendării primite în urma meciului cu Petrolul.

Mihai Popescu va face pereche, în centrul defensivei roș-albaștrilor, cu Joyskim Dawa. Siyabonga Ngezana nu va fi în lot, din cauza unei accidentări suferite la revenirea de la echipa națională.

În atac, FCSB se va baza pe Florin Tănase și Daniel Bîrligea. Tănase și-a câștigat locul în primul 11 al roș-albaștrilor, după ce a marcat un gol în meciul cu Sepsi.

Și Alexandru Băluță va fi titular în meciul cu PAOK, spune sursa citată. Mijlocașul de 31 de ani a fost rezervă în duelul cu RFS, din prima etapă a grupei de Europa League, însă a oferit un assist în repriza secundă, după ce a fost trimis în teren.

De la mijloc nu va lipsi Darius Olaru, autor a unei „duble” de senzație în duelul cu RFS. Adrian Șut și Mihai Lixandru sunt ceilalți doi mijlocași ai FCSB-ului, care vor prinde echipa de start pentru duelul cu formația lui Răzvan Lucescu.

Cum va arăta echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu PAOK:

Târnovanu – V. Crețu, Dawa, M. Popescu, Radunovic – Șut, Lixandru – Al. Băluță, Olaru, Fl. Tănase – Bîrligea

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed