Adrian Mutu a dat verdictul! Cine merge în play-off-ul de Superliga. Echipa care nu are nicio şansă la titlu

Adrian Mutu a analizat toate echipele din Superliga, care au intrat în lupta pentru titlul de campioană a României! „Briliantul” a vorbit despre șansele celor de la FCSB, Rapid și Dinamo București, în cadrul sezonului actual.

În prezent, campioana României și rivala Rapid nu sunt pe loc de play-off. Adrian Mutu face abstracție de debutul neconvingător al celor două echipe în noua stagiune și este convins că cei doi giganți din Capitală se vor califica în primele șase poziții.

Adrian Mutu a dat verdictul!

Pe de altă parte, Mutu este de părere că atât Dinamo, cât și Petrolul Ploiești, vor pierde calificarea în play-off-ul competiției interne.

„E un clasament interesant, pentru că în momentul acesta în primele șase locuri se află niște echipe în care nu multă lume credea că o să aibă pretenții la play-off. Mă refer la Oțelul Galați, Petrolul Ploiești și Poli Iași după venirea lui Emil Săndoi.

Lucrul ăsta s-a mai întâmplat în urmă cu câțiva ani și se întâmplă în momentul în care FCSB, CFR Cluj sau Farul se află în cupele europene. Profită de acest lucru și printr-o formă foarte bună, dar profită în primul rând de focusul acestor echipe pe cupele europene.

Farul și Rapid sunt în întârziere. Dinamo este o surpriză, pentru că la Dinamo se anunța încă un sezon dificil. Se vede că traversează o perioadă bună, eu cred că Dinamo, Galați și Petrolul Ploiești sunt cu semnul întrebării în play-off!”, a spus Adi Mutu, conform Fanatik.

„Petrolul are nevoie de ajutor!”

„Din ce văd pe clasament sunt echipele care au șanse mari să iasă din play-off. Petrolul trece printr-o perioadă dificilă de mult timp, eu îl cunosc pe Claudiu Tudor și știu că face tot ce îi stă putință să mențină această echipă pe o linie de plutire, dar nu o să poată singur.

Eu cred că echipa are nevoie de ajutor, Claudiu are nevoie de ajutor. Dacă ar veni cel puțin 20% din firmele din Ploiești, Petrolul ar avea un buget de milioane. Sunt oameni puternici și firme puternice în orașul Ploiești și județul Prahova.

Eu cred că dacă se aliniază și au în cap să ajute Petrolul, Petrolul poate să ajungă o echipă mare pentru că are tot ce îi trebuie. Dacă e să facem o ordine, cred că Petrolul e prima, a doua e Dinamo, iar Oțelul Galați e a treia.

În fiecare an a fost o surpriză în play-off. U Cluj arată o forță incredibilă. O maturitate în joc și un joc foarte frumos. Aici Ovidiu Sabău își face treaba foarte bine. Are și niște jucători de mare experiență și de mare calitate!”, a mai spus Adi Mutu.

„Ăsta cred eu că va fi play-off-ul!”

„Surpriza la care mă refeream când îți spuneam de primele șase echipe e Oțelul Galați. Jocul lor nu este spectaculos, dar este solid și poate să pună probleme oricărei echipe. U Cluj, Craiova, Oțelul Galați, CFR Cluj, FCSB și Rapid, așa cred eu că va fi play-off-ul!”, a declarat „Briliantul”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed