Primire de senzaţie pentru Ianis Hagi! Ce i-au transmis colegii după revenirea la Rangers. Tricolorul, aşteptat cu braţele deschise

Sărbătoare mare în vestiarul celor de la Rangers! Jucătorii lui Philippe Clement sunt în culmea extazului, revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a scoțienilor fiind principalul motiv.

Mijlocașul român a revenit în cadrul sesiunilor de antrenament, sub comanda antrenorului belgian. Cu toate acestea, Ianis Hagi nu a fost inclus pe lista UEFA, motiv pentru care nu va putea evolua în meciul cu Lyon, din Europa League.

Primire de senzaţie pentru Ianis Hagi!

Jack Butland, portarul scoțienilor, a fost primul care a reacționat, în ceea ce privește revenirea lui Ianis în vestiarul echipei mari.

„Este un băiat bun. Nu ne-am intersectat foarte mult de când sunt eu aici, dar este clar că este un jucător fantastic. Și-a reprezentat țara la cel mai înalt nivel, este un fotbalist minunat. Suntem încântați că ni s-a alăturat, deja s-a integrat!”,  a declarat portarul lui Rangers, la o conferință de presă.

Mijlocașul va reveni pe teren, sub comanda lui Philippe Clement, duminica aceasta. Va evolua în partida Rangers vs. St Johnstone, programată de la ora 22.00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed