Gigi Becali nu se dezminte! A râs de Costel Gâlcă şi Marius Şumudică. Mesaj transmis înaintea meciului cu PAOK Salonic

FCSB va da piept cu PAOK Salonic, în această seară, de la ora 22.00, în cadrul etapei secunde din faza ligii UEFA Europa League! Tot staff-ul campioanei României, inclusiv patronul Gigi Becali, au efectuat deplasarea la Salonic.

Latifundiarul din Pipera s-a declarat a fi optimist în ceea ce privește duelul cu elevii lui Răzvan Lucesc. Becali este sigur că FCSB va învinge la Salonic.

Gigi Becali nu se dezminte!

În ceea ce privește echipa de start a roș-albaștrilor, pentru prima dată, Becali nu a vrut să divulge numele fotbaliștilor titulari. Nu vrea ca Răzvan Lucescu să îi cunoască tactica de joc.

Omul cu banii de la FCSB nu compară modul său de abordare a jocului din competiția europeană, cu obișnuințele sale din Superliga. I-a înțepat, astfel, pe Marius Șumudică și Costel Gâlcă, antrenori la Rapid, respectiv CSU Craiova.

Cred că echipa se știe, dar n-o mai spun acum.

Una e când joci în România și îi zici echipa lui Marius Șumudică sau Costel Gâlcă, alta e când i-o spui lui Răzvan Lucescu.

Lui Răzvan Lucescu nu trebuie să i-o spui. Dacă i-o zici, ăla găsește șmecherii. Nu i-o spunem lui Răzvan, tată”, a declarat, potrivit sport.ro, Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed