Final de drum pentru Simona Halep! Românca nu a avut nicio şansă. Înfrângere dureroasă în optimi, la Hong Kong

Final de drum pentru Simona Halep! Românca nu a avut nicio şansă. Înfrângere dureroasă în optimi, la Hong Kong. Românca nu a reuşit să îi facă faţă adversarei sale, favorita 7 a competiţiei.

Simona Halep nu a mai repetat meciul bun din primul tur al turneului de la Hong Kong. A fost, tot timpul, cu un pas sau doi în spatele rusoaicei Anna Blonkova.

Final de drum pentru Simona Halep!

Simona Halep spera să facă un meci solid cu Anna Blonkova, dar lucrurile nu au stat deloc aşa. Fostul lider mondial WTA nu a prins deloc o zi bună. Primul set a avut un început foarte echilibrat. Cele două jucătoare şi-au câştigat serviciul şi s-a ajuns la 2-2. Aici, Simona a avut trei mingi de break, dar nu a reuşit să le fructifice. De aici a început şi declinul pentru campioana noastră. A pierdut 4 game-uri la rând, dar şi setul, scor 2-6.

Jocul româncei nu a mai funcţionat deloc. Ana Blinkova, favorita 7, a început perfect şi setul secund. A luat break încă din game-ul inaugural al disputei. Şi-a confirmat break-ul şi putea să se ducă la 3-0. Halep a luptat însă admirabil şi a redus din diferenţă, 1-2. A fost singurul game câştigat de sportiva noastră în setul secund. Simona Halep a pierdut fără drept de apel. A fost 6-2, 6-1 pentru Anna Blinkova care merge în sferturile competiţiei de la Hong Kong.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed