‘Am ajuns la 5 dimineaţa!’. Ce a făcut Gigi Becali înaintea meciului cu PAOK Salonic. Dezvăluiri complete ale patronului de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit ce a făcut în noaptea dinaintea partidei FCSB vs. PAOK Salonic! Cele două formații se vor duela în această seară, de la ora 22.00, acasă la greci, în cadrul etapei secunde din faza UEFA Europa League!

Patronul FCSB a ajuns la hotel la ora cinci dimineață, după ce toată noaptea a petrecut-o în incinta unei biserici din apropierea Salonicului.

Ce a făcut Gigi Becali înaintea de FCSB – PAOK Salonic!

Însoțit, fiind, de patru călugări, Gigi Becali a făcut turul bisericilor din apropierea cazării FCSB-ului. Patronul campioanei s-a oprit la catedrala Grigorie Palama și la biserica Sf. Dimitrie.

Chiar înainte de a efectua deplasarea în Grecia, Becali a recunoscut că plănuiește să închirieze o biserică, pentru a reuși să facă o slujbă în limba română. Patronul de la FCSB și-a îndeplinit dorința.

„Slujba a fost de noapte. Am venit la 05:30 dimineaţa. Am făcut-o în limba română, azi-noapte. La o biserică din Veria, cam o oră şi ceva de aici (n.r. din Salonic).

Azi nu mai merg nicăieri. Stau să mă odihnesc şi diseară, la meci!”, a declarat, conform fanatik.ro, Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed