Verdictul specialiştilor despre Simona Halep! Francezii au spus clar. Fostul lider mondial WTA poate reveni în elita tenisului

Verdictul specialiştilor despre Simona Halep! Francezii au spus clar. Fostul lider mondial WTA poate reveni în elita tenisului. Campioana noastră s-a întors cu o victorie importantă, după 778 de zile de secetă.

Simona Halep era aşteptată de toată lumea să revină în circuitul WTA. Asta după o accidentare care a ţinut câteva luni departe de tenis.

Verdictul specialiştilor despre Simona Halep!

După ceva mai mult de doi ani Simona Halep a obţinut o victorie importantă pentru moral. Asta deşi perfoemanţa nu este un importantă. Este vorba doar despre o victorie în primul tur la Hong Kong, conform L’Equipe.

Halep s-a impus cu 6-2, 4-6, 6-4 în faţa Arinei Rodionova, jucătoare din afara topului 100 WTA. Ultima ei victorie data de pe 17 august 2022, cu Potapova, 6-4, 3-6, 6-3, la Cincinnati. ”La 33 de ani, Simona Halep nu a realizat miercuri cea mai mare performanță a carierei, când a învins-o pe australianca Arina Rodionova (6-2, 4-6, 6-4), locul 114 în lume. Dar acest succes a fost obținut după două ore și 8 minute de joc, la micul turneu WTA 125 de la Hong Kong, ceea ce este, totuși, foarte important pentru româncă.

Halep, numărul 1 mondial în 2017, campioană la Roland-Garros în 2018 și la Wimbledon în 2019, nu câștigase niciun meci din 16 august 2022. Se întâmpla la Cincinnati și, câteva săptămâni mai târziu, testul ei pozitiv la roxadustat a fost dezvăluit”, spune sursa citată.

Halep se bate pentru un loc în sferturile de finală de la Hong Kong cu rusoaica Anna Blinkova.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed