Leo Messi face senzaţie în America! Victorie crucială pentru Inter Miami. Un nou trofeu obţinut de starul argentinian / Video

Leo Messi face senzaţie în America! Victorie crucială pentru Inter Miami. Un nou trofeu obţinut de starul argentinian. Campionul mondial a reuşit o dublă în meciul echipei sale cu cei de la Columbus Crew.

Leo Messi continuă să facă performanţă în MLS. E cel mai bun jucător al celor de la Inter Miami şi înscrie pe bandă rulantă.

Leo Messi face senzaţie în America!

Leo Messi a marcat de două ori, iar Inter Miami a obţinut în Ohio o victorie de senzaţie scor 3-2, în faţa campioanei en-titre, Columbus Crew. Astfel, echipa argentinianului şi-a asigurat prima poziţie în MLS, la finalul sezonului regulat.

 

Inter Miami, echipă patronată de David Beckham, câştigă astfel Supporters’ Shield, trofeul acordat echipei cu cel mai bun bilanţ la finalul campionatului. Totul înainte de play-off cel care va decide campioana începând cu 23 octombrie.

 

Messi a marcat dintr-o pasă al lui Jordi Alba, fostul său coleg la Barcelona, în minutul 45. Al doilea gol l-a înscris dintr-o lovitură liberă directă, în minutul 45+5. Luis Suarez a înscris pentru Inter Miami în minutul 48, în timp ce pentru Columbus au punctat Rossi (46) şi Hernandez (61-penalty).

 

Argentinianul în vârstă de 37 de ani, care a revenit recent după o pauză de două luni cauzată de o accidentare, are 17 goluri şi 15 pase decisive în 17 meciuri de campionat în acest sezon.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed