Americanii au descris victoria Simonei Halep în doar câteva cuvinte. Verdictul clar al specialiștilor. Fostul lider mondial a câștigat primul meci după mai bine de doi ani

Americanii sunt cu ochii pe Simona Halep. Fostul lider mondial a câștigat meciul cu Arina Rodionova în prima rundă a turneului de la Hong Kong, iar presa internațională a reacționat imediat.

Românca o întâlnește în următorul tur pe Anna Blinkova ( 78 WTA), a șaptea favorită a competiției. Partida are loc joi, în jurul orei 11.00 (ora României).

Americanii au descris victoria Simonei Halep în doar câteva cuvinte

Simona Halep a obținut prima victorie de la revenirea în tenis. A mai jucat două meciuri oficiale în acest an. Pe unul l-a pierdut, iar pe celălalt a fost obligată să-l abandoneze. A urmat o recuperare după o accidentare, iar acum încearcă să-și intre în formă.

Fostul lider mondial a început bine meciul cu Rodionova, dar apoi a început să-și piardă ritmul. În final românca s-a impus, scor 6-2, 4-6, 6-4.

Jurnaliștii americani au reacționa imediat.

 „Halep a învins-o pe fosta numărul 1 din Australia într-un meci greu încă de pe hârtie. Dar unul în care a excelat de-a lungul său. S-a luptat cu oboseala în ceea ce a fost un examen greu pentru început, mai ales că s-a decis să joace la acest turneu abia săptămâna trecută.

Halep și-a asigurat victoria cu șase ași, procentaj de 62% la punctele câștigate pe primul serviciu și 6 break-uri adjudecate din 11 posibile. În puțin peste două ore, a fost o adevărată istovire, dar la final s-a bucurat alături de fanii români din tribune. O vor aștepta teste și mai grele, dar a fost o victorie mare la revenire”, au scris cei de la Tennisuptodate.

În turul 2, Simona Halep o va întâlni pe Anna Blinkova (78 WTA), a șaptea favorită a competiției. Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA.

Românca a primit un cec în valoare de 2.000 de dolari și 15 puncte WTA.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed