Pedeapsă pe care tocmai a primit-o Dinamo. Amendă usturătoare pentru scaunul aruncat. Cât trebuie să plătească dinamoviştii

Comisia de Disciplină a FRF a anunțat amenda luată de Dinamo pentru scaunul aruncat de suporteri spre arbitrul asistent în meciul cu FC Botoșani. Gestul de neiertat nu a fost trecut cu vedera.

La meciul cu FC Botoșani, scor 2-2, suporterii dinamoviși puteau să o comită grav. Au aruncat un scaun, direct din tribune, spre arbitrul asistent. Norocul a fost că scaunul respectiv nu l-a lovit, aterizând lângă arbitru.

Pedeapsă pe care tocmai a primit-o Dinamo

Pentru acest gest făcut de suporteri, Dinamo trebuie să plătească 10.000 de lei, potrivit LPF. „În temeiul art.82.1 si 3.a raportat la art.83.2.d din RD se sancționează clubul Dinamo 1948 cu penalitate sportivă de 10.000 lei”.

O sancțiune sportivă a venit și pentru Raul Opruț. Potrivit LPF, jucătorul care a primit două cartonașe galbene, care au dus la eliminare, în meciul cu Botoșani, u va putea juca în meciul cu Farul, de pe 4 octombrie. În plus, acesta v-a fi penalizat și cu 740 de lei.

„Eliminare: Opruț Raul Marian (gazde) – În temeiul art.63.1.g raportat la art.63.2.1 din RD se sancționează jucătorul cu suspendare pentru un joc și penalitate sportivă de 740 lei”, a mai scris LPF.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed