De ce a fost exilat Ianis Hagi la echipa secundă. Antrenorul lui Rangers a confirmat. Contractul tricolorului i-a deranjat pe scoţieni

Antrenorul lui Rangers a confirmat ca Ianis Hagi a fost exilat din cauza clauzei pe care acesta o are în contract. Philippe Clement se bucură că situaia s-a rezolvat într-un final și tricolorul a revenit la echipă.

Ianis Hagi a revenit în lotul echipei principale a clubului, după ce mai mulți membri ai vestiarului lui Rangers l-au susținut.

De ce a fost exilat Ianis Hagi la echipa secundă

Întors în cursul zilei de marți, Ianis Hagi a asusținut și prima sesiune de antrenamente alături de colegii lui, iar la final, Phileppe Clement a vorbit în premieră despre revenire, confirmând că, clauza din contract a fost principalul factor al excluderii.

„Ianis Hagi a avut o problemă legată de contract înainte să revină, care acum s-a rezolvat, iar acum s-a întors la antrenamentele echipei mari. Vrem să îl aducem la cel mai bun nivel și mă bucur că situația s-a rezolvat acum.

Ianis Hagi s-a antrenat cu echipa secundă și a și jucat meciuri acolo, pentru a-și menține condiția fizică la nivel optim. Acum, vom vedea exact la ce nivel e, iar el va încerca și va lupta să-și câștige un loc în echipă”, a declarat Clement, potrivit presei din Scoția.

Ianis are șanse să joace chiar duminică, la meciul cu St. Johnstone, de pe ”Ibrox”, deoarece acesta nu este pe lista UEFA pentru meciurile echipei din Europa League, și nu poate juca joi cu Lyon.

Astfel că, duminică, dacă joacă, ajunge la 100 de meciuri, iar în cazul în care nu s-a schimbat nimic în contractul lui, conform clauzei, salariul acestuia crește cu 7.000 de euro pe săptămână, pe lângă suma pe care o câștigă deja, 26.000.

Însă rămâne de văzut dacă vor exista modificări contractuale.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed