Gigi Becali s-a dezlănţuit! Ce le-a făcut celor de la FCSB în avion. A făcut dezvăluiri complete la sosirea în Grecia

Gigi Becali a prins ocazia de a vorbi cu fiecare jucător în parte și nu i-a slăbit deloc. Latifundiarul din Pera a spus pe șleau ce le-a reproșat roș-albaștrilor în zborul spre Salonic, Grecia.

Roș-albaștrii în frunte cu Gigi Becali au zburat în dimineața zilei de miercuri spre Grecia, pentru meciul cu PAOK Salonic, care va avea loc joi, de la ora 22:00.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

Gigi Becali a prins ocazia de a spune jucătorilor tot ce îl nemulțumește, iar pe timpul zborului a avt timp să vorbească cu fiecare în parte.

„Am vorbit cu fiecare în parte, i-am luat pe rând, stânga dreapta, jucătorii. Nu trebuia? (ceartă) Ca să știe de frică. Le-am zis la fiecare, singurul căruia i-am zis. Șut, nu am ce să spun. Radunovic nu am ce să-ți spun, Lixandru nu am ce să-ți spun. Nu au, nu greșesc.

Ăilalți.. lui Baba i-am zis, băi, crezi că am nevoie de floricele la mijlocul terenului?. Malcom la fel. I-am zis și lui Olaru, bă, tu ești mare fotbalist, dar nu ești atât de mare încât să primești mingea în centru.

Nici Olaru, verticalizarea aia acolo, sau dacă o primești, o dai în stânga dreapta, o dai în tușă, chiar dacă o dai la adversar. Nu ai voie să pierzi mingea în centru. Acolo primesc mingea jucători de 100 de milioane, de două sute de milioane. Ca să primească mingea cu spatele în centru”, a spus Becali, la sosirea în Salonic.

Clasamente oferite de Sofascore
Meciul dintre PAOK Salonic și FCSB va fi difuzat pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed