Răzvan Lucescu a dat verdictul! Anunţul antrenorului de la PAOK Salonic. Cum a numit-o pe FCSB / Video

Răzvan Lucescu a prefațat meciul dintre PAOK și campioana României. Antrenorul a subliniat că partida cu românii nu este una specială pentru el.

PAOK și FCSB se întâlnesc joi, 3 octombrie 2024, de la ora 22:00, pe ”Toumba Stadium” , în etapa a doua a UEFA Europa League.

Răzvan Lucescu: „Pentru mine este Steaua”

Răzvan Lucescu le-a explicat grecilor că pentru el FCSB este Steaua. Totuși, pentru a nu se face nicio confuzie a folosit actuala denumire a echipei.

 „Pentru mine este Steaua. Eu nu știu ce se întâmplă, nu mă pricep la contracte, habar n-am, n-am fost implicat. Eu văd doar o continuitate a acelei echipe Steaua care aparținea în ultima perioadă tot lui Gigi Becali.

Cum s-a ajuns acolo nu știu și nu mă interesează. Pentru mine e Steaua. Am spus acum FCSB ca să nu creez confuzie aici pentru că nu știu cum a apărut în media, FCSB sau Steaua. Dar este Steaua!”, a spus Lucescu, la conferința de presă, de miercuri.

Antrenorul român subliniază că pentu el nu este un meci special.

„Într-adevăr, vreau să câștig fiecare meci, asta rămâne în mine, dar din celelalte puncte de vedere mi-am demonstrat ce aveam să-mi demonstrez. Pentru mine meciul contra lui FCSB este un meci la fel ca toate celelalte. Nimic mai mult

 Dacă este să plec mâine din fotbal, eu plec satisfăcut și fericit. Am atins tot ceea ce voiam să ating. De acum vreau să mă bucur.”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed