Atac fără precedent la adresa Simonei Halep! Ilie Năstase s-a dezlănţuit la adresa româncei. Ce l-a deranjat pe fostul mare jucător

Ilie Năstase a analizat alegerile Simonei Halep, din ultima perioadă! Fiind în repaus competițional de aproximativ trei luni, Halep tocmai și-a anunțat prezența la turneul WTA 125 din Hong Kong. A început perfect acolo unde a câştigat primul meci.

Primul număr 1 mondial ATP nu înțelege intențiile reale ale dublei deținătoare de Mare Șlem. Năstase și-ar fi dorit ca Simona să aibă curajul să revină în competiții mult mai puternice.

Ilie Năstase s-a dezlănţuit la adresa româncei!

Simona Halep a învins-o pe Arina Rodionova, dar nu l-a convins pe Ilie Năstase. Fostul număr 1 WTA nu trebuia să participe la acest turneu, conform spuselor lui Năstase, citat de prosport.ro.

„Eu mă așteptam să joace la Wimbledon! Ce turneu e ăsta la Hong Kong?! Nu înțeleg! Am vorbit și cu domnul Țiriac. A fost numărul 1 mondial, ce-ți mai trebuie să joci la Hong Kong?! E o mare greșeală! Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?

A fost numărul 1, nu? Așa gândeam când jucam. Nu știu care e ideea. Că vrea să vadă dacă poate să revină? Trebuie să se ducă într-un turneu puternic, pentru a putea să-și dea seama unde este ca valoare.

Cu ce o ajută dacă câștigă un meci de tenis în plus? N-are ce să demonstreze ea. Păcat că a stat doi ani de zile fără să joace. Asta e problema! Nu că câștigă primul tur, al doilea tur sau turneul. E decizia ei, pe ea trebuie să o întrebați.

Dacă îmi dau cu părerea și spun ceva greșit, ies eu aiurea. Eu aș fi făcut altfel. Simona nu e de locul 1130, să fim serioși! Normal, ar fi trebuit să primească wildcard la Wimbledon, pentru că ea a fost câștigătoare de Wimbledon. Dar fiecare turneu gândește altfel!”, a spus Ilie Năstase, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed