Cu cine a plecat Gigi Becali la Salonic. Invitaţi surpriză ai şefului de la FCSB. Imagini virale de pe aeroport / Foto

Gigi Becali s-a ținut de promisiune și a plecat alături de delegația celor de la FCSB, spre Salonic. Șeful de la FCSB nu a mers singur, ci i-a invitat și pe trei dintre preoții săi preferați, pe care îi consideră ca niște frați.

Joi, trei octombrie, FCSB va disputa partida din Europa League, contra celor de la PAOK. Gigi Becali a plecat alături de echipa sa la Salonic, unde i-a invitat și pe preoții lui preferați. Acesta i-a luat la meci și pe Ionuț Luțu și fostul arbitru, Alexandru Tudor.

Gigi Becali a plecat la Salonic!

Roș-albaștrii vor disputa mâine, joi, 3 septembrie 2024, al doilea meci din actuala ediție a UEFA Europa League, contra celor de la PAOK. Finanțatorul bucureștenilor va fi prezent în tribunele arenei. Va fi pentru prima dată, în ultimii 18 ani, când Becali va face deplasarea alături de echipa sa.
Omul de afaceri nu a plecat neînsoțit spre Grecia. Ca și la meciul cu Farul, din mai, când FCSB a sărbătorit câștigarea titlului, acesta i-a invitat și pe cei trei dintre preoții săi preferați, pe care-i consideră ca pe niște frați.

”Am zis să vin cu frații mei, care s-au rugat pentru mine și care m-au ajutat să iau acest titlu. Fără ei… Pe ei îi iubesc.
Dacă nu îi văd, îmi e dor de ei. Au zis să vin la meci ca să dăm slavă Domnului, să facem mărturisire. Ei stau mai mult în pustiu, dar au cerut binecuvântare”, a spus Becali, conform digisport.ro, în mai 2024, când a fost prezent pe Arena Națională.

Alături de Becali, din delegație mai fac parte Alexandru Tudor și Ionuț Luțu.

”Stai, Alexandru, la poze, că tu ai arbitrat și contra lui FCSB!”, i-a spus Becali fostului ”central” din România.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed