Cum a ratat Adrian Mititelu o sumă uriaşă. Jucătorul care nici nu a vrut să audă de FCSB. Şeful de la FCU Craiova a făcut dezvăluiri complete

Adrian Mititelu a ratat o sumă uriaşă din cauza unui transfer care nu s-a concretizat. Şeful de la FCU Craiova a făcut dezvăluiri complete despre jucătorul care nici nu a vrut să audă de FCSB, deși primise o ofertă importantă.

Adrian Mititelu, acționarul de la FCU Craiova, a declarat că atacantul Vladislav Blănuță a refuzat o ofertă de la FCSB în urmă cu două săptămâni. Jucătorul a spus că își dorește să plece la o echipă din afară.

Adrian Mititelu a ratat o sumă uriașă!

Acționarul de la FCU Craiova, a declarat că atacantul Vladislav Blănuță a refuzat o ofertă de la FCSB în urmă cu două săptămâni. Mititelu susține că se înțelesese cu Becali pentru 1,3 milioane de euro în schimbul lui Blănuță, dar jucătorul a refuzat. Atacantul e împrumutat la U Cluj în acest sezon și nu a vrut să plece de la echipa lui Ioan Ovidiu Sabău.

„Blănuță a refuzat oferta FCSB acum două săptămâni. Acceptasem 1,3 milioane de euro. M-am rugat de el două zile, dar nu a vrut. A zis că vrea afară. L-au sunat și cei de la Steaua, toți s-au rugat de el. A zis că se simte bine la Cluj, că va face treabă acolo. Eu știu că sunt mai multe cluburi care îl vor, am primit întrebări din Cehia, dar nu oferte concrete. Mi-a oferit cineva din Cehia 700.000 de euro, dar am zis că mă ia la mișto. Apoi un club din Ungaria două milioane, dar cu opțiune, 1 an împrumut și abia apoi transfer definitiv.

Au mai fost vorbe că un club din Rusia ar da 1 milion și jumătate, doar că ar da un milion acum și 500.000 nu știu când, dar am o repulsie față de ruși. Nu cred că ar fi vrut nici el acolo”, a declarat Mititelu, potrivit Sport Total FM.

Blănuță a ajuns la U Cluj în vară. El a fost împrumutat de FCU Craiova după retrogradarea în Liga 2 a echipei din Bănie. Pentru noua sa echipă, atacantul a marcat 4 goluri și a dat un assist în 11 meciuri jucate.

Jucătorul fusese remarcat în luna august de Mihai Stoica: „Este un jucător bun pentru regula U21. Și nu doar pentru regulă, chiar este un jucător bun”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed