Sacrificiul suprem făcut de Ianis Hagi! Dezvăluiri dureroase despre tricolor. Ce a fost obligat să facă pentru a reveni la Rangers

Ianis Hagi a revenit la prima echipă a lui Rangers după ce a fost trimis la formația secundă a clubului scoțian! Pentru a reveni la prima echipă, tricolorul a fost nevoit să renunțe la una din clauzele impuse în contract.

Ianis Hagi a reușit să revină la prima echipă a lui Rangers. Mijlocașul a renunțat la clauza care i-a făcut pe șefii scoțieni să apeleze la acea măsură. În bani, înseamnă că tricolorul a renunțat la aproximativ 360.000 de euro anual.

Sacrificiu suprem făcut de Ianis Hagi!

Ianis are 99 de meciuri jucate pentru Rangers, iar dacă ar fi ajuns la 100 ar fi primit un bonus important la salariu. Tricolorul a renunțat la acea clauză din contract pentru a putea reveni la prima echipă.

Daily Record scria la finalul lunii august că Ianis ar primi aproximativ 7000 de euro în plus pe săptămână. Acest lucru s-ar întâmpla dacă ar ajunge la meciul 100 în tricoul lui Rangers. A fost principalul motiv pentru care internaționalul român a fost trimis la echipa a doua.

Fiul lui Gică Hagi a primit oferte și de la Rapid, dar a refuzat să joace în Superliga.
Într-un final, cele două părți s-au pus la masa negocierilor. Hagi Jr. a acceptat să îi fie scos din contract bonusul, pentru a putea juca din nou pe Ibrox, potrivit Sky Sports.

Hagi nu e trecut pe lista UEFA de clubul scoțian, astfel că nu poate evolua împotriva lui Lyon în Europa League, joi. Internaționalul român mai are contract cu formația din Scoția până în anul 2026.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed