Gigi Becali, atac devastator la adresa propriului jucător! L-a făcut praf înaintea meciului. Cuvinte dure la plecarea în Grecia

FCSB a pornit în deplasarea spre Salonic, acolo unde se va duela cu PAOK a lui Răzvan Lucescu, în faza a doua a grupelor UEFA Europa League! În drumul spre „casa” rivalei, Gigi Becali a dat de pământ cu Octavian Popescu.

Patronul celor de la FCSB a făcut schimbări în primul 11 ce va disputa partida contra grecilor, iar Octavian Popescu nu va evolua la Salonic.

Gigi Becali, atac devastator la adresa propriului jucător!

Gigi Becali s-a supărat pe faptul că jucătorul a ales să își schimbe look-ul. Tavi Popescu s-a vopsit blond.

„Degeaba intri în Liga Campionilor şi iei numai bătăi. Dacă intri aici şi baţi PAOK şi pe Manchester United, e ceva. Este bucuria suporterilor. Pe ei nu îi interesează că ne-a bătut o echipă mare. Pe ei îi interesează să câştige meciul. Demult nu am mai plecat, când mă îmbrăcam aveam şi puţine emoţii. Emoţia deplasării, emoţii plăcute. O să vedem cum mă mai simt.

Fiecare ţine cu al lui. E treaba lui, face ce vrea. Părerea mea e că nu e bine. Când eşti la fotbal, te gândeşti la fotbal. E adevărat că se mai vopsesc ăia, Neymar, dar ăia sunt vedete. Când eşti vedetă, poţi să îţi faci ceva de vedetă. Dacă are ocazia să dea goluri, nu o să aibă ocazia, că e greu de pe bancă!”, a spus Gigi Becali, la plecarea spre Salonic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed