Avertisment pentru Elias Charalambous! Ce este obligat să facă antrenorul celor de la FCSB. Doar aşa poate da lovitura cu PAOK Salonic

Elias Charalambous pune la punct ultimele detalii pentru partida din Europa League, contra grecilor de la PAOK. Antrenorul celor de la FCSB este obligat să titularizeze cei mai în formă jucători. Doar aşa poate da lovitura.

PAOK-FCSB, meciul din etapa a doua a grupei de Europa League, se va disputa joi, trei octombrie, de la ora 22:00. Elias Charalambous este avertizat de Pantelis Kapetanos, un fost jucător al roș-albaștrilor, cu care a cucerit titlul de campion în sezonul 2013-2014 și o cupă a României.

Avertisment pentru Elias Charalambous!

Pantelis Kapetanos a anunţat favorita meciului din etapa a doua a grupei de Europa League, dintre PAOK și FCSB. Fostul atacant al roș-albaștrilor, susţine că atmosfera de pe Toumba Stadium îi poate ajuta pe elevii lui Răzvan Lucescu.

Un avertisment din partea sa pentru PAOK este că echipa nu îşi mai permite paşi greşiţi, după cele două eşecuri consecutive, 1-3 cu Galatasaray şi 0-1 cu Aris. Kapetanos a fost atacantul celor de la FCSB în perioadele 2008-2011 şi 2013-2014. El a fost apoi antrenat şi de Răzvan Lucescu, la Skoda Xanthi, între 2014 şi 2016.

„E un joc bun, două echipe foarte puternice, un joc deschis 100%, ambele echipe joacă ofensiv. Eu cred că vom vedea un meci cu multe goluri. Părerea mea e că PAOK are mai multe şanse, joacă acasă, suporterii îi ajută mult.

Clasamente oferite de Sofascore

 

Vin două două eşecuri cu Galatasaray şi Aris şi eu cred că vor intra foarte tare în joc. FCSB trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute. Voi merge la meci”, a spus Kapetanos, conform as.ro.

Kapetanos a câştigat alături de FCSB un titlu de campioană, în 2013-2014 şi o Cupă a României, 2010-2011. Un alt trofeu pe care îl mai are adjudecat în carieră a venit alături de CFR Cluj, în sezonul 2011-2012.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed