La ce oră va juca Simona Halep. Dezvăluiri de ultimă oră despre campioana noastră. Revenire fulminantă în circuitul WTA

La ce oră va juca Simona Halep. Dezvăluiri de ultimă oră despre campioana noastră. Revenire fulminantă în circuitul WTA. Fostul lider mondial se întoarce pe terenul de tenis după mai multe luni în care a fost chinuită de o accidentare.

Simona Halep a primit invitaţie la turneul de la Honk Kong. Meciul ei din primul tur va avea loc astăzi, nu mai devreme de ora 13.30.

La ce oră va juca Simona Halep.

Simona Halep îşi reia parcursul către elita tenisului în turneul WTA 125. Asta după mai multe luni în care a fost chinuită de o accidentare. Halep, locul 1130 WTA şi beneficiară a unui wildcard, va evolua în primul tur cu sportiva australiană Arina Rodionova, în vârstă de 34 de ani, locul 114 mondial.

Meciul este programat pe terenul central, fiind al patrulea, după două întâlniri de dublu şi una de simplu. Meciul nu va avea loc mai devreme de ora 13.30. În primul meci de pe terenul central de miercuri, perechea Monica Niculescu/Gabriela Ruse va evolua la dublu cu echipa Kimberly Birrell/Su-Wei Hsieh (Australia/Taiwan). Turneul este dotat cu premii de 115.000 de dolari.

După ce şi-a dovedit nevinovăţia în cazul de dopaj, Halep s-a întors pe teren la începutul acestui an. Nu a fost însă o revenire facilă. A pierdut la Miami cu Paula Badosa, în set decisiv. Apoi, în turneul de la Paris a fost nevoită să abandoneze din cauza unei accidentări.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed