Mircea Lucescu rupe tăcerea! Dezvăluiri importante ale noului selecţioner. Ce spune despre un tricolor

Mircea Lucescu a oferit o primă reacție despre zvonul conform căruia selecționerul ar fi avut un conflict cu George Pușcaș, înainte de meciul cu Lituania, 2-1! Atacantul, lăsat în afara lotului, ar fi transmis că nu ar avea de gând să revină la echipa națională.

Conform spuselor tehnicianului României, acesta ar fi purtat o discuție cu Pușcaș, însă dialogul ar fi decurs în parametri normali.

Mircea Lucescu rupe tăcerea!

Atacantul ar fi cerut permisiunea să plece mai devreme la echipa de club, având în vedere că nu a făcut parte din lot. Mircea Lucescu a refuzat cererea.

„Am vorbit cu el imediat. Interpretările din presă au fost false. Exagerări, asta îți pot spune. Nu e niciun fel de problemă între mine și el. Nu știu cum a ajuns în presă. Nu am conflicte. Mă ajută experiența. Înțeleg fotbaliștii.

E adevărat, el a venit și a vorbit cu mine. Dar foarte politicos și corect. Mi-a zis: ‘Dacă eu nu sunt pe foaie, aș putea să plec acasă?’.

Și i-am spus că ar putea fi interpretat acest lucru. Atât. Așa că a rămas. A fost în regulă. Le-am dat tuturor posibilitatea să joace. La partida cu Kosovo a intrat Pușcaș, iar la cea cu Lituania, Alibec. Sunt 3 atacanți, așa că trebuie să-i rotesc.

Nici un moment de nemulțumire nu am avut. Nici vorbă că nu-l mai chem la lot! Mai ales că, apoi, mi-a trimis un mesaj în care să-mi spună că nu e vina lui că au apărut lucrurile în presă.

L-am sunat imediat și i-am spus să stea liniștit. Știu cum este presa, care mereu încearcă să umfle lucrurile. I-am zis că rolul lui e bine stabilit, să nu-și facă probleme. ‘Tu dă goluri la echipa de club’, i-am mai zis!”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit golazo.ro.

Mircea Lucescu l-a inclus pe George Pușcaș pe lista jucătorilor convocați pentru următoarele două meciuri ale naționalei, din Liga Națiunilor. România se va duela, în deplasare, cu Cipru și Lituania, de pe 12, respectiv 15 octombrie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed