S-a aflat adevărul despre situaţia de la Rapid! Omul lui Dan Şucu a spus clar. Ce se întâmplă între Viorel Moldovan şi Marius Şumudică

După partida Rapid-Oțelul, 0-0, Viorel Moldovan, președintele giuleștenilor, a catalogat vestiarul lui Marius Șumudică ca fiind o „infanterie ușoară”! Tehnicianul a protestat în mod public, iar conflictul deschis dintre cei doi a avut nevoie de intervenția patronilor clubului.

Victor Angelescu, acționarul minoritar al celor de la Rapid, a lămurit toată situația de la club. Nu există nicio problemă între Moldovan și Șumudică.

S-a aflat adevărul despre situaţia de la Rapid!

„Trebuie să-i întrebați pe ei, nu am apucat să-i întreb ce au vrut să zică. Au dat declarațiile recent. Nu vreau să iau partea cuiva, nu există niciun conflict. Noi ne-am dorit să câștigăm meciul cu Oțelul și vă dați seama că există frustrări, dar nu există nicio problemă. 

Știu că Vio se duce des la antrenamente și vorbesc. După meci am coborât la vestiar și era și Viorel acolo, totul era OK. Cred că s-a interpretat că jucătorii sunt infanteria ușoară, probabil a perceput-o altfel. Din ce știu eu, nu e o problemă între Viorel Moldovan și Marius Șumudică. 

Putea să folosească un cuvânt mai ușor (n.r. decât dezgustat), dar știm că Marius este un tip care spune imediat ce simte. 

Eu cred că de când a venit, eu pot să comentez doar ce face el aici, mi se pare că se comportă civilizat. Suntem foarte mulțumiți. Există tensiuni pentru că toți ne dorim să fim mai sus. 

Viorel și Marius sunt liberi să-și spună părerea, acum nu putem să strângem șurubul și să le spunem ce să vorbească. Probabil o să existe un dialog între ei, fiecare a interpretat altfel. Oricum, nu e ceva major. Eu nu știu să existe vreo problemă între cei doi înainte să ajungă la Rapid!”, a spus Victor Angelescu, conform digisport.ro.

Viorel Moldovan: „Sunt sătul de atâtea plânsete!”

„Există această frustrare vizavi de rezultate. Nu consider absolut deloc că am lezat, o să le treacă, îi susţin în continuare. Hai să demonstrăm la Botoşani că suntem o infanterie grea. Sunt sătul de atâtea plânsete, să terminăm.

Trebuie să demonstrăm în teren. Am o relaţie foarte bună cu Şumudică, nu există niciun inconvenient. Am participat la aproape toate antrenamentele.

Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi. Din punctul meu de vedere, relaţia cu Marius Şumudică este foarte ok!”, a declarat Viorel Moldovan, citat de Fanatik.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed