Final de drum pentru cea mai frumoasă sportivă din România! Bernadette Szocs nu a avut nicio şansă. O nouă înfrângere categorică pentru româncă / Foto

Final de drum pentru cea mai frumoasă sportivă din România! Bernadette Szocs nu a avut nicio şansă. O nouă înfrângere categorică pentru româncă. Sportiva noastră a fost eliminată din sferturile de finală ale probei de dublu mixt de la China Smash 2024.

Cea mai frumoasă sportivă din România a făcut pereche la dublu mixt cu Ovidiu Ionescu. cei doi români n-au avut însă nicio şansă.

Final de drum pentru cea mai frumoasă sportivă din România!

Cei doi români nu au reuşit să ajungă în careul de aşi al China Smash 2024. Cea mai frumoasă sportivă din România şi Ovidiu Ionescu au ratat semifinala turneului dotat cu premii totale de 2 milioane de dolari.

Berni Szocs şi Ovidiu Ionescu au fost învinşi cu 0-3, 8-11, 5-11, 4-11, de cuplul format din Shidong Lin şi Man Kuai. Ultima este un adevărat coşmar pentru românce. A fost cea care a eliminat-o pe Eliza Samara în proba de simplu a competiţiei.

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu ajunseseră în sferturile de finală, după ce în turul secund trecuseră, cu 3-0, de perechea Quek / Zeng. În proba de dublu feminin, Andreea Dragoman şi Eliza Samara au fost învinse cu 3-0 de perechea Sun Yingsha / Wang Yidi, în optimi, conform as.ro.

Szocs părăsise turneul încă din runda inaugurală şi la dublu. A făcut pereche cu Sofia Polcanova din Austria. Cele două au fost învinse de japonezele Kihara şi Harimoto, scor 1-3 (9-11, 11-5, 5-11, 3-11).

În schimb, Ovidiu Ionescu a fost învins în primul tur al probei de simplu masculin de egipteanul Mohamed El-Beiali. Acesta s-a impus cu 3-1 la seturi (13-11, 11-5, 5-11, 11-8).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed