Intervenție în forță a UEFA! Sancțiuni dure după meciul României. Totul după incidentele de la disputa din Liga Națiunilor

UEFA a anunțat sancțiunile primite de Kosovo, după incidentele de la meciul cu România din Liga Națiunilor. Zeci de mii de euro trebuie să scoată din buzunar Federația de Fotbal din Kosovo pentru greșelile suporterilor.

Mircea Lucescu a debutat pe banca echipei naționale la meciul cu Kosovo, din deplasare, din Liga Națiunilor, de pe 6 septembrie, unde România s-a impus cu scorul de 3-0.

Intervenție în forță a UEFA

UEFA nu a scăpat nimic din evenimentele petrecute la meciul de pe 6 septembrie.

În primă instanță Federația de Fotbal din Kosovo trebuie să plătească 15.000 de euro pentru faptul că suporterii kosovari au huiduit Imnul României.

După care, trebuie să se achite încă 22.000 de euro pentru aruncarea de obiecte în teren și 6000 de euro din cauza torțelor aruncate.

Alți 8000 de euro trebuie achitați de Federație pentru blocarea căilor de acces public.

Din cauza că partida a fost oprită de 3 ori în 10 minute, trebuie să se plătească alți 10.000. Mai exact, în minutul 83, primul suporter a intrat pe teren, ceea ce a făcut ca meciul să se întrerupă, după 3 minute, alți 10 suporteri au dat iama pe teren, meciul fiind intrerupt din nou, pentru a doua oară.

A treia oară, meciul s-a întrerupt în prelungiri, de data aceasta mai mulți suporteri au invadat terenul,

UEFA a sancționat Federația din Kosovo după incidentele de la meciul cu România, din Liga Națiunilor. „Tricolorii” s-au impus pe 6 septembrie în deplasare, scor 3-0, însă partida a fost oprită de trei ori în 10 minute, purtând steaguri cu Kosovo și Albania.

În total, Federația de Fotbal din Kosovo trebuie să achite suma de 61.000 de euro.

Un alt eveniment care a avut loc, dar nu a fost sancționat, a fost pânza uriașă afișată de suporteri pe una dintre peluze, cu mesajul „Atenție, aici e Kosovo!”.

Se poate ca mesajul să fi fost afișat pentru români, deoarece, la precedenta partidă dintre cele două naționale, care s-a disputat în România, suporterii tricolorilor au scandat „Kosovo e Serbia”. Cea ce a declanșat multiple controverse, care au dus aproape la pierderea meciului de la București la „masa verde”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed